Betalingsmetoder omfatter PayPal og kreditkort.

PayPal er en sikrere og nemmere måde at sende og modtage penge online på. Når du vælger PayPal som betalingsmetode, vil du blive linket til PayPal-webstedet, hvor du kan foretage betalingen.

PayPal kan bruges til at købe varer med kreditkort (Visa, MasterCard, Discover og American Express), betalingskort eller e-check (dvs. ved hjælp af din almindelige bankkonto).

Når du har set dine varer på din indkøbskurvside, kan du klikke og tjekke ud med PayPal. Derefter forlader du vores websted og kommer ind på PayPals websted.
Du kan logge ind på din PayPal-konto, eller du kan oprette en ny konto, hvis du ikke har en.
Du kan bruge PayPal som du vil i henhold til instruktionerne på skærmen.
Normalt tager det 3-5 hverdage for PayPal e-check at blive bekræftet af PayPal.

Årsagerne til, at vi foreslår, at du bruger PayPal:

1. Kreditkortsikkerhed Når du opretter en PayPal-konto, indtaster du de kreditkort og bankkonti, som du ønsker at bruge til køb, én gang i PayPals sikre system. Når det er gjort, behøver du aldrig mere at videregive dine kreditkortoplysninger online. Ved at betale med PayPal holder du dine kreditkortoplysninger private, hvilket betyder, at du kan handle uden at bekymre dig om, at en hacker downloader dine kontooplysninger fra din onlineforhandler.

2. Fleksibilitet Slip for den forlegenhed og det besvær, der er forbundet med at forsøge at købe varer og tjenester online, blot for at få dit kreditkort afvist. Fordi du kan oprette flere bankkonti, betalingskort og kreditkort til at finansiere din PayPal-konto, kan du være sikker på, at dine PayPal-køb altid gennemføres første gang. PayPal vil derefter søge efter penge fra dine kilder baseret på den rækkefølge, du har defineret.

3. Rabatter PayPal sponsorerer særlige rabatter for kunder, der handler med PayPal hos udvalgte forhandlere. Brugere, der besøger shopping.paypal.com, kan finde de seneste specialtilbud fra virksomheder som HP, Barnes & Noble, Wal-Mart, Nike og mange flere. Det vigtigste er, at PayPal kan spare dig penge på de ting, du har brug for, på de steder, hvor du handler. For at udnytte besparelserne skal du blot kopiere den særlige kampagnekode fra PayPal-shoppingswebsiden og indsætte den i din ordre på din købers websted, når du betaler med PayPal. Disse tre fordele ved at bruge PayPal til at købe online er nok til at give dig lyst til at give PayPal en chance. Hvis du aldrig har åbnet en PayPal-konto, skal du oprette en i dag. Hvis du kun har brugt PayPal på eBay, er det nu, du skal se hele den verden af muligheder, som PayPal åbner op for dig.